Memories. ;')

assalamualaikum,
banyak kenangan sebenarnya tahun ni dekat sekolah. tapi paling banyak kenangan yang menyakitkan hati kayy. first, aku dgn faizah masuk kawad daerah. and you know what, kitorang kena buang last minit sbb kitorang tak pegi camp dorang. Tefakk!

kitorang dah yeye ingat step bagai. dah start buat formasi lagi. tuptup kne buang. bagus gile kayy. tempat kitorang diganti dgn budak petang and kalau kitorang nak masuk jugak jadi reserve je. aku dgn faizah jadi reserve? memang tak ahh. *berlagak.

then, choral speaking pulak. sepatutnya ahad ni kitorang perform choral dekat sunway pyramid tapi budak 4A ramai tak nak buat and then alasan dorang balik kampung lah, malas lah ape lah. sakit hati gile. disebabkan ramai 4A yg tak nak, form 3 yg akan perform choral and kalau kitorang y nk join kne pegi join dgn dorang. kalau perform kitorang akan dapat RM500. bila dibahagi 35 org jdinya RM14 seorang. okay la tu kan?









so, semua tu tinggal kenangan. sedih. ;(
Friday, 29 June 2012 @ 00:41 / 0 daisies


« Older posts Newer posts»



Copyright ©. Layout by TeaCakeHouse.
Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.