Teacher's day

assalamualaikum and hai,
gamba ni kan time kite pegi perhentiaan hari tu, best gile. dapat jumpe banyak mat saleh and org2 korea. sblum pegi kite tak tahu perhentiaan kat mane, kite tanya lah afiqah. afiqah kata kat johor, kite mati mati percaya. last last kat terengganu, jauh gile weh. sakit badan badan kite. sbnarnya cite perhentiaan ni takde kaitan pun, saje je nk menyemak

Okey, sekolah kitorang sambut hari guru jumaat ni. ari laaaaaaast sekolah. confirm ramai tak datang, takpe lgipun pengetua gabungkan pelajar pagi and petang. so, mesti ramai jugak ahh kan. sepanjang minggu ni, kitorang asyik stay back je. nak hias hias dewan, backdrop, pentas and so on. aku pulak jadi pengerusi majlis time tu, woah! takut ahh. dah la text kne buat sendiri, tapi takpe kak alia dia ada, dia tolong kite

kitorang punye tema hari guru kan SELEBRITI ! lagi ahh semangat nk buat. sambil buat kerja kitorang sembang sembang ah, mcm2 bende yg nk dceritakan. esok kne stay lagi, sbb esok rehearsal penuh. tak sabar sabar nk test jdi mc. hari ni memang memenatkan gile. dah lah exam lagi. waduh, paper bio tadi yang objektif punye memang semua kite taram jeh. ramai cenggitu, susah beb cikgu ajar pun tak paham.

okey tu jelah, kite cume nak ckp yang kite rindu gileeeeeeeeee kat adam. dah lame dia tak callkite. tadi dia call kite kat sekolah lah pulak sbb kne stay kan. hmm, ktakpe. dia dah nk balik da pun cuti sekolah dah nak dekat. ilovehim 
Wednesday, 23 May 2012 @ 06:43 / 0 daisies


« Older posts Newer posts»



Copyright ©. Layout by TeaCakeHouse.
Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.