siapa lagi yang nak marah aku hari ni



-Giveaway terhebat bulan ini-
Simple Giveaway
Special Giveaway By Aziera Adenan
1st Giveaway By Nina & Kiki
1st Giveaway By Nabila Medan




assalamualaikum and hi,
kite sedih ahh sbb asyik gaduh je dgn adam, kite rindu dia gile gila. nak dekat seminggu kitorang gaduh, lame woo. sbb bile kite marah dia pujuk kite, lepas tu dia pulak marah kite pulak pujuk dia lepas tu kita marah balik dia pulak pujuk. memang takkan habislah ken. dah lah hari ni banyak kali kene marah.

mule2 cikgu marah kite, lepas tu kak alia, lepas tu adam pulak marah. memang sedih la kite. masa kak alia marah kite, kite dah nk nangis dah. kak alia lah org yang paling sporting, yg paling ok, yang paling baiklah dah marah kite. cube bayangkan kalau kak ainur, memang kite nangis kat situ jugak. cikgu pulak asyik nk mendesak je, lepas tu tak bgi peluang untuk kite jelaskan. Defuq. siapa lagi yg nak marah kite hari ni :'(

jadi emcee pun susah jugak kan sebenarnya, and kite tak sangka cikgu zaidad lagi faham kite dari cikgu ina. yang cikgu ina tahu terus nak serbu marah2 je, nasib baik cikgu zaidad ade backup skit2. walaupun kite tak rapat pun dengan cikgu tu and rasanya setakat bagi salam je dgn cikgu zaidad bile jumpe. lepas tu balik2 je rumah, adam mesej nk kapel balik, last2 gaduh balik.

hari ni memang kite takde mood gile, and kite sedih gila hari ni. kbye


Friday, 25 May 2012 @ 07:27 / 1 daisies


« Older posts Newer posts»



Copyright ©. Layout by TeaCakeHouse.
Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.