Sambutan Hari guru tadi

Giveaway terhebat bulan ini
Simple Giveaway by Atirah Hayati & Siti Syazwani
Random Giveaway by Yana.





assalamualaikum and hi,
okey, kite pernah ckp pasal hari guru ken seblum ni, ni kite nak cite sikit pasal sambutan hari guru tu pagi tadi. okey majlis tadi memang gempak gile. kitorang punye tema selebriti, kitorang letak red carpet kt tengah2 dewan. sorry takde gamba rede carpet tu, sbb kite bwk cmera tpi kite jdi emcee. so, kite bg izzatul tolong tangkap kan gamba. yang sedihnya gamba kite time jdi emcee takde, kitepun lupe nk ckp kat izzatul tangkap kan gamba kite.

it's okey, sbb Aimie dengan wi wo ade tangkap gamba kite tpi dorang blom upload lagi. ;) lepas tu cikgu jalan lah dekat atas red carpet tu, and lagu time ckgu lalu tu memang best gile. semua cikgu memang suke la kitorang punye majlis. lepas tu mcm biase lah perasmian lah, ucapan lah, persembahan lah. time mula2 kite terketar ketar pegang mike. sebenarnya kan kite penat nak cerita. so, kite ringkaskan je lah.

persembahan semua memang ohseem kecuali magik. memang bosan gile wei magik. lupe nk ckp perasmian kitorang sampai 3, hebak tak? first time dekat red carpet, potong ribbon. lepas tu tekan cip2 bagai, then, potong kek. tadi kitorang ade buat anugerah untuk guru2 yang paling bergaya, sporting and most important cikgu paling POPULAR, selebriti ken. Semua cikgu yang garang tadi ken memang sporting gile, Pn lok, cikgu add math kite Pn Wong, and sekalian cina.

lepas persembahan semua ni, kitorang ade aktiviti sukaneka. kite lupe pulak nk bwk baju sukanhaha, tapi pakai baju kemeja pu boleh ken. ;) tengok atas tu. haha, k lah bye bye


Friday, 25 May 2012 @ 06:23 / 0 daisies


« Older posts Newer posts»



Copyright ©. Layout by TeaCakeHouse.
Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.