Choral Speaking Competition



Giveaway terhebat bulan ini
Simple Giveaway by Atirah Hayati & Siti Syazwani
Random Giveaway by Yana.



assalamualaikum and hi,
korang korang, kite ada join choral speaking kat sekolah. kitorang memang terabur gila mula2 sampai form 5 ckp choral speaking kitorang boring. kurang di ajar betul. lepas dari tu kitorang practice, practice and practise akhirnya lebih ok lah dari yang sebelum ni.

makin lama kitorang mkin bagus, eceh. hari selasa kitorang dah bertanding. kitorang pegi sekolah Taman Desaminium. sekolah dia boleh la tahan lawa, dah mcm rumah flat tahu tak? skola tu nampak mcm baru lgi. kite prefect kt skola tpi time choral speaking ni kne pkai bju pelajar biasa, bestnya! dah lama tak pakai bju pelajar biasa.

sblum pegi sekolah tu kan kitorang kne buat choral speaking atas pentas time perhimpunan sbgai persediaan awal. time dekat perhimpunan tu semua cuak, kite lagi lah menggeletar tgn dah la kite hujung skali sbb pendek so kne naik pentas dulu. da la kite slalu tak dgr conducter tepuk tangan, *tanda kne naik atas pentas lah. time buat atas pentas tu kan memang terabur gile and bole pulak ada yang brckp2 time persmbhn tu. and kite rasa nak tergelak time fatin shafiqah terlebih ulang success lagilah ramai yg gelak. bole pulak kitorang gelak kan.

persembahan time erhimpunan tu memang hancur gile TAPI bile dah sampai SMK Taman Desaminium tu kitorang dapat tempat ke-2. mcm tak percaya kan? sbb bile kat sana semua dah serious, ye la tengok pihak lawan semua terer2. malu lah kalau kalah kan. kitorang memang tak sangka gile boleh menang. tapi baru zone level, minggu depan baru la district level (peringkat daerah) kat sekolah Seafield pulak.

time dia umumkan the winner kitorang memang menjerit gile kuat, happy dohhhhhhhhhhhhhhh! gamba malas la nak upload kat sni, kalau nak tengok kan tengok la kat fb kite kalau tak nak kan lantak kau lahhh.

iloveyou, boboiboy
Thursday, 5 April 2012 @ 08:29 / 1 daisies


« Older posts Newer posts»



Copyright ©. Layout by TeaCakeHouse.
Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.