rindu time dulu dulu

Giveaway terhebat bulan ini
Simple Giveaway by Atirah Hayati & Siti Syazwani
Random Giveaway by Yana.



assalamualikum and hi,
kite kan rindu sangat sangat time dulu dulu dgn boboiboy. ye la, rindu nak tidur sampai pkul 2,3 sbb gayut dgn dia. lepas tu, anytime boleh msj dgn dia guna fon kite and call dia guna fon mak sampai mak bising bil mahal haha.

lepas tu rindu time dulu dulu yang hari hari jumpa kat taman. bila jumpe dia kat taman kite selalu lambat, tahu tak berapa lama?  30 mnit ada , 1 jam pun ada. jahat kan kite. kite bukannya sengaja, time tu kan bila dia ckp dia dah sampai baru lah kite siap siap pakai tudung. time tu da la pakai tudung bawal, so agak susah skit nak bentuk kan. tu yang lambat tu, soryyyyyyy, and now dia pulak yg selalu lambat, yeaaah good keep it up. haha, jangan buat!

lepas tu rindu time dulu dulu yang hari hari jumpa kat sekolah, bila jumpe kat sekolah je dia mesti panggil kite busuk and kite pun akan balas gemuuuuuk. kalau tak busuk pun dia akan panggil kite yaya! *yang dalam boboiboy tu lahh   kite pun akan balas tapi kadang2 senyum je kalau ada membe dia. malu ahh depan membe dia dah la tak ngam. 

kite rindu nak dengar suara dia yg mcm budak budak tu, comel siot. dah rasa mcm ckp dgn budak tadika je haha, tapi bila dia buat suara budak budak dia, suara kite pun mulalah mcm budak2 jugak. hehe tapi kan sekarang dia dah tak buat suara mcm tu dah, why? why? why?

kite kan kalau dah penat ckp penat jalan penat apaapa je lahh kite mesti diam je lepas tu , kalau dia ckp ckp kite just senyum, angguk, geleng, and sebut "ouh, a'ah, ye" kesiaaan, kurang di layan. soryyyy soryyy dgn kwn kite pun kite mcm tu jugak. soryyy soryyy

untuk kawan kawan kite, i looooove you kite kite kite sayang korang and untuk boboiboy pulak kite syg boboiboy jugak cume lebih skit, hehe <3
Thursday, 1 March 2012 @ 06:54 / 0 daisies


« Older posts Newer posts»



Copyright ©. Layout by TeaCakeHouse.
Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.