okey, i hate you


assalamualaikum and hi,
hari ni 1 march kan kan, birthday boboiboy tau hari ni. time dekat sekolah ramai yg tanya yg kite dah wish blum kat dia, kite ckp la blum. ye la nk wish cane kan, dia sekolah asrama. kne tunggu dia call la baru boleh wish. lepas tu kan kan , pkul 3 dia call kite and i was like woohoooo!

mule2 dia tanya lah soalan yg biasa dia tanya sblum2 ni mcm dah mkn ke? tgh buat apa? bru balik sekolah ke? ke tak pegi sekolah hari ni? bila kite dah jwb semua soalan tu kite pun ckp "sayang, happy birthday" dia kan dia kan mcm malu malu rimau gitu hehe. kitorang sembang skjp je, tahu tak berapa lama? 1 mnit je, hmmm memang tak puas lah kan.

lepas tu pkul 3.30 dia call lagi, kite suruh dia nyanyi. dia ckp dia tak nak sbb kawan kawan dia ada kat sebelah malu ahh kan. lepas tu kite ckp " please, please, please" dia gelak, hamboi org sruh nyanyi dia gelak pulak. lepas tu lepas tu dia ckp "nantilah nyanyi, ramai org ni" lepas tu dia janji nak nyanyi nanti pukul 6. kite iyakan je lah and time tu kite rasa tak sabar gila nak dengar dia nyanyi lagi.

lepas tu lepas tu, dia tak call kite pun. kite tunggu sampai lahh ke mlm dia tak call pun. dia dah janji da nak call kite. dah la kite ni rindu dia, tahu lah dia tak rindu kite kan kan.
to be the best is so difficult . try to understand each other , but it so hard . the word that i can give is , 'if you love me , please stay with me , but if not . you can find another girl that can give everything to you :')
Thursday, 1 March 2012 @ 06:49 / 0 daisies


« Older posts Newer posts»



Copyright ©. Layout by TeaCakeHouse.
Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.