belajar gitar ;)



Giveaway terhebat bulan ini
Simple Giveaway by Atirah Hayati & Siti Syazwani
Random Giveaway by Yana.





assalamualaikum,
bak kata maria elena tak jawab dosa, kalau jawab sayang ;) so, jawab la ye. kite kan kite kan belajar gitar dohhhh sekarang. izzatul yg ajak sbnrnya tpi kita memang dah lama memang teringin nak belajar gitar. bile izzatul dah ajak kite pun nak la!

mula2 belajar dgn hafizie, tapi sehari je. haha. lepas tu shamir pulak yg ajar sbb shamir lagi terer dri fizie hoho. kite lah yang excited gile nak blaja main gitar sbb memang best gila babi oppppssss haha. lepas tu shamir bangang tu pegi cite kat adam*boboiboy yang kite blaja gitar dgn dia. then adam dah tak kasi kite blaja dgn shamir sbb JEALOUS.

takpe kite paham, cemburu tandanya? syg kan ;) kalau kite pun kite rasa kite akan JEALOUS GILE GILE GILE. so, kite tunggu izzatul dah terer main gitar lepas tu kite blaja lah dgn dia.k tu je bye ;)



Kite teringin nak someone nyanyi untuk kita pakai gitar, ;) so sweeeeeeeeeeeeeeeet! 


Saturday, 31 March 2012 @ 04:37 / 0 daisies


« Older posts Newer posts»



Copyright ©. Layout by TeaCakeHouse.
Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.