please understand my feeling


assalamualaikum and hi,
hari tu kite pergi ioi, sbb nk jumpe boboiboy. tapi tapi tapi time tu kitorang gaduh and dia off fon. sampai hati dia off fon. lepas tu esoknya dia nak balik asrama dah, kite pun rasa mcm nak sangat2 jumpe dia.kite pegi lah pyramid lepas tu ioi kan. bile kite sampai sana kite tunggu lah dia on fon. bila dia dah on fon kan kite terus kol dia. lepas tu dia dtg.

bila dia dtg je kan dia tak berhenti marah marah kita bebel bebel kat kita sbb kite dtg sana time dia off fon. kite ni dah la penat tunggu dia tapi bila dia dtg je terus nak marah marah sampai lah dia balik. sikit pun dia tak fikir perasaan kite yg dtg jauh jauh *takdelahjauhsangat* lepas tu dah lah kena hujan sbb time onderway tu hujan skjp. ye, kite tahu dia penat kan sbb kat sekolah dia tu tkde masa nak rehat. tido pun dlm 5 jam mcm tu je.

awak, kite pun penat jugak tau. dari hari isnin sampai jumaat kite balik sekolah jln kaki and sampai rumah pukul 5 pkul 4 mcm tu. nak kata dia stress kan, kite ni lg lah stress dah la ambik pure science. kite ni bukannya pandai sngt pun. nak catch up physic, bio, chemist pun payah. and kite bukannya rajin nak buat ltihan math, add math sume tu. hari hari kerja sekolah berlambak. tapi kan walaupun kite penat stress sume tu kite rela dtg sana jumpe dia. tapi dia lansung tak hargai and langsung tak kesian kat kite pun, bila kite dtg sana syg marah2 je kan. tu je yg syg tahu.

kite rasa mcm buang masa je dtg sana, kalau kite tahu lah dia nak marah2 kite kan baik kite tak yah dtg lagi bagus. takde nk kacau dia tdo, takde nk menyusahkan dia dtg ioi tu. kite tahu kite banyak menyusahkan dia. okey, soryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kbai.
Sunday, 19 February 2012 @ 01:48 / 0 daisies


« Older posts Newer posts»



Copyright ©. Layout by TeaCakeHouse.
Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.