kite tak marah pun, ;)


assalamualaikum and hi,
hari ni kan kite nak cite pasal kawan kite. kite ade ajak dia pegi pyramid teman kite sbb nak jumpe boboiboy isnin lepas. sbb boboiboy bawak kawan dia. kita ajak dia, lepas tu dia kata okey. kite ckp banyak kali esok tau esok tau esok tau esok tau jangan lupe. lepas tu tetibe malam tu dia mesej yg dia tak boleh pegi sbb mak dia tak kasi. time tu kan kite rasa mcm haaaaaah.

lepas tu, kite ambik fon mak kite kol keyna, faizah, nik and ramai lagi lahh. semua ada hal and tak boleh teman. lepas tu kite dah rasa mcm takde harapan nak pegi. tibe2 kite teringat kat farah syamirah.kite kol la dia nasib baik dia boleh pegi. esoknya, bila kite dah sampai pyramid kite tetibe dia kol. dia kata dia dah ada kat pyramid sbb ape ntah kite tak ingat. lepas tu kite tengok dia dtg dgn hafizie. boleh pulak awak keluarkan. lepas tu awak kata awak nak balik cepat sbb dah janji dgn hawa nak dtg rumah dia pukul 5.

time tu kan memang kite terasa gile. ye la kite ajak awak, awak kata mak awak tak kasi. lepas tu tetibe awak ada je kat pyramid tu. lepas tu boleh pulak awak keluar pegi rumah hawa, siap dah berjanji lagi. kite dah agak mesti awak tipu kite. lepas tu kite dapat tahu yang awak tipu kite sbb awak takut kite biarkan awak mcm tunggul kayu. kawan awak ckp tu kan mcm kite pernah buat pulak. kite pernah buat ke kat awak mcm tu?  takde pun kan.

kan bagus kalau awak terus terang je. kite tak marah pun kalau awak terus terang maybe kite boleh paham. dari awak tipu kite ni lagi la kite sakit hati. kite dah selalu teman awak pegi pyramid tu, awak ade? kite dah ajak awak banyak kali teman kite. tapi ade awak teman? kite jaga hati awak, tapi awak? kite tahu and kite sedar kite ni bukan sapa sapa pun di mata awak. maybe kite cuma kawan tempat awak mintak tolong je kot.

lepas tu kite kol awak, then awak mengaku yang awak tipu, tapi kite tak marah sbb time tu marah kite dah reda. kite just ckp lain kali terus terang je. lepas tu tetibe kat sekolah awak tak tegur kite langsung. sekarang ni kan kite ke yg buat salah? dah la, selagi awak tak tegur kite selagi tu kite tak tegur awak. okey.


 rindu boboiboy ;)
Thursday, 9 February 2012 @ 23:16 / 0 daisies


« Older posts Newer posts»



Copyright ©. Layout by TeaCakeHouse.
Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.