kite nak cite pasal sekolah la pulak, ;)


assalamualaikum and hi,
semalam kan boring gila sekolah sebab sebab sebab smlm afiqah demam so dia tak dtg sekolah and nik mcm ada mslh skit so dia mcm bad mood faizah pulak pegi kursus ALP. So kite kesunyian lahh kat kelas ececeh haha. tapi smlm lepas rehat dia da okey lahh kalau tak kite ni mcm org gila je ckp sorang2 sbb nik tak layan, kesiaaaaan. tapi hari ni best lahh dri smlm.

kite afiqah dgn nik kan memang tak suke gila dgn mamat sorang ni yg satu kelas dgn kitorang. bajet bagus dohh. lantaaak lahh dia. hari ni afiqah dtg sekolah mule2 lagi kite dah kacau dia tulis, kite langgar2 tangan dia time dia nk tulis yg mengakibatkan tulisan dia jadi buruk. lepas tu dia buknnya marah ke apa tapi dia ckp *mimi, aku bru x dtg sehari kau dah rindu kat aku ke?* sengal kan. kite jwb *eleeeeh, pewasan* haha.

lepas tu lepas tu, kite dlm kelas suke menggeliat yang mcm angkat tangan  tu kan. time bm kan ckgu memang sporting gila, cikgu aniza. kite buat la yg mcm menggeliat tu lepas tu cikgu aniza ckp * knp? ada soalan ke?* lepas tu kite geleng2 and kite angkt tangan yg mcm exercise tu, dah mcm org bisu dah haha. ye la, kalau kite jwb pun bukannya ckgu dgr sbb kite duduk blkng skali and ckgu aniza tu ddk depan skali.

lagi satu time bm jugak kite ni kalau nk menyalin mmg lembap skit tak thu knp sbb tu selalu pinjam buku afiqah haha. cikgu aniza dia suka ckp and org sume salin, kadang2 je dia tulis kat papan hitam. lepas tu kite selalu tertinggl. bila dah tertinggl tu kite pandang sana pandang sini je lah. lepas tu kite trpndng muke ckgu time org tgh salin and ckgu pun pndng muke kite, kite pun senyum dan pandang buku cikgu pun ckp *knp shamimi? trtinggl keretaapi?* jangan lah tegur cikgu, maluuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

lagi satu lagi satu, time bm jugak tak tahu knp tiba2 ada org baling kertas kat kite. kite pandang tepi tengok rosi and hawana pandang kite, kite tak syak dorang buat. lepas tu nik pulak dia pndng depan dia senyum2. ni mesti kerja dia ni, kite pun baling balik tapi tak kena. lepas tu dia baling lagi bila kite nak baling balik ckgu pandang. haduuui, tak jadi nk baling and ckgu tegur lg * knp shamimi? ada mslh ke?* berapa banyak kali dah kne tegur. haha, best ahh sekolah.

*ouh ye, tambahan. tadikan cikgu sej puji mamat bajet bagus tu. nik buat signal yg dia nk trmuntah dgr ckgu ckp mcm tu haha. mcm hape je, bru tlong kutip kertas je pun. budak sindrom tu pun boleh buat la wehh.
Thursday, 23 February 2012 @ 02:45 / 0 daisies


« Older posts Newer posts»



Copyright ©. Layout by TeaCakeHouse.
Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.