Wish you were here


Assalamualaikum and hi,
hari jumaat 13.1.12 boboiboy ade kol kite guna public. kite ingat kan dia dah balik rumah ke apa, rupanya saje2 je kol and dia blik time cuti raya cina nanti. hmm, soooooo sad. kite dah tak nangis sume lepas tu tetibe dia kol. lagi buat kite rindu dia. kitorang sembang tak lama pun, tak sampai seminit pun.

lepas dia kol tu tetibe air mata kite keluar, time tu jugak nak nangisnya. mengada je. ye la, mana taknya sembang pun tak sampai seminit lepas tu kne tunggu lagi seminggu baru boleh jumpe semua. kite dah boleh terima dia tingglkn kite lepas tu tetiba kol ckp raya cina bru balik. okey good, memang kite nangis balik.

time dia kol tu kite ade dengar suara membe2 dia, mesti dia best kan kat sana. mesti dia tak ingt kat kite kan. hari jumaat bru nk kol. hari sabtu ramai gila yang balik rumah, atira, farah, hawa sume . dia je yg tak balik.

dia kol kite pun ckp laju2 mcm nk cepat je, knp ? tak sabar2 nk habis ckp dgn kite ke ape ? #kite suka fikir negatif. ye la, dia kat sana kite tak tahu dia buat apa . dia dgn sapa. dia ade ngorat perempuan lain ke , atau ade perempuan yang menggedik dgn dia ke. kite tak tau semua tu, that why la kite risau sangat and kite selalu mimpi dia lepas dia kol kite, kite mimpi dia ade perempuan lain lahh. dia layan kite mcm nak tak nak la. kite takut gila kalau benda tu jadi kenyataan.

kite akan cuba fikir positif pasal dia, kite akan cuba. kite akan tunggu dia lagi seminggu. if korang rasa macam *ek eleh minah ni, 2 minggu je tak jumpa nak kecoh2*. go die lahh, tak payah nk semak kat blog kite. korang tak rasa apa yang kite rasa, boleh la korang ckp mcm tu. :') okey lahh nak tido. bye.

Much Love,
mimie
Sunday, 15 January 2012 @ 18:23 / 2 daisies


« Older posts Newer posts»



Copyright ©. Layout by TeaCakeHouse.
Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.