Loosing You



Assalamualaikum and hi,
Sedih ni, mana tak nya boboiboy dah pindah sekolah, asrama pulak tu. memang jarang lahh jumpakan. tak duduk asrama pun 1 bulan skli jumpe. kalau dah masuk asrama ni tak tahu lahh. macam tak percaya je dia pegi sekolah lain and tingglkn kite. :')

Memang dia ade tanya kite boleh tak dia pindah msuk sekolah vokasional , tapi kite jawab suke hati dia lahh masa depan dia kan. kite tak sampai hati nak ckp tak boleh or tak payah time tu sbb dia mcm beria nak pergi. lepas tu, time first first skola dia ckp dia tak jdi msuk skolah vokasional tu dia sekolah sunway tu je, kite memang lega gila and happy gila gila bila dgr dia ckp mcm tu sbb kite memang tak nak dia pergi pun. last last dia kata dia pergi sekolah tu and ayah dia pun dah mintak cuti untuk hantar dia pergi sekolah baru dia tu hari isnin. hari ni lahh tak pe kite terima.

hari ni hari first kite sekolah tanpa dia, memang seriously kite sunyi gila selalu sangat ingat kat dia walaupun bru sehari tanpa dia. kite memang dah selalu sangat nangis sbb benda ni, kat sekolah pun kite nangis kat rumah lagi lah. kalau korang nak ckp kite cengeng ke apa kite tak kesah sbb mmg betul pun. kite rasa mcm nk keluar dari sekolah tu jugak, kite nak try lupekan dia skit bukan lupekan terus , sikit je . ye la , kite nk belajar pun tak fokus asyik nk thn nangis je kat kelas. memang pedih gila rasa, dah biasa hari hari mesej, calling calling, ckp ckp lepas tu tetibe jumpe tak mesej tak kol pun tidak selama 2 minggu.lepas ni takde dah ah, orang yang nak pandang pandang kite kat sekolah, tak de dah lah orang yang jaga kite kat sekolah, tak de dah lah orang yang panggil kite busuk, tak de dah lah orang yang nak senyum senyum kat kite. :')

kite ade ckp kat dia jngan pergi and kite marah marah dia, kesian dia tak buat apa apa pun kne marah, sooooooooooooooorry sayang. jangan ambik hati tau. lepas tu dia ckp dia dah beli sume barang barang and ayah dia pun dah mintak cuti. kite menyesal gila tak ckp awal awal, tapi kite tak smpai hati nk ckp. okey okey dah la, dia dah pegi dah pun. boboiboy, jaga diri elok elok, jangan kawan dgn orang yang boleh rosakkn syg tau. belajar rjin rjin, kite kan nk pegi paris sama sama . jgn lupekan bby, ingat je bby mcm bby ingt syg. jgn cri perempuan lain and jangan pandang pun perempuan lain.

pedih and perit gila kite rase sekarang ni, memang kite tak henti henti nangis bila balik rumah. kite tak suke lahh rase mcm ni. tolonglahh, kite tak nak rasa mcm ni. kite asyik duduk pgg fon je and mengharap dia buat kol me back kat kite. tapi tak mungkin dia akan buat. ye la , mesti dia busy kan, mesti dia tak rasa mcm mne yang kite rasa. dia bwk phone ke tak kite pun tak tahu, lupe plak nk tny dia. tapi memang tak boleh bawak fon pun kan. ala, biarlah. aduuuh, kne tunggu 2 minggu bru boleh jumpe and mesej mesej sume. memang kite rindu gila lahh dgn diaaaaa. kite rasa dia makin lama makin jauh dgn kite, ye la mula mula pindah rumah. tu yang sebulan skali je jumpe. lepas tu sekarang nak pindah sekolah pulak, lepas ni syg nk pergi mane pulak? jgn harap bby nk bg dah lepas ni , menyesal heeeee :') .

malam tadi bestkan kita gayut gayut sampai 2 jam. kite nyanyi nyanyi, first time bby nyanyi depan lelaki malu gila >.< . kita nyanyi lagu nada cinta tu kan sayang, heee. sayang nyanyi smpi 2 lagu tpi bby nyanyi 1 lagu je best kan. bende ni memang bby tak kan lupe and tak nak lupe sampai bila bila bila bila. dia janji kalau dia blik rumah, dia akan datang sni and jumpe kite. okey syg, bby pegang janji syg tu. ingat jangan lupekan bby, jangan berani berani nak cri perempuan lain. ilysm sayang and bby still harap syg skola sunway balik :')

Lots of love,
mimie
Sunday, 8 January 2012 @ 22:41 / 0 daisies


« Older posts Newer posts»



Copyright ©. Layout by TeaCakeHouse.
Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.