Ich liebe dich

Assalamualaikum and hi,
semalam kan, kite kan pegi kan ioi kan jumpe boboiboy heeee :) *gedik sekejap* happy gila lahh dapat jumpe dia. mula2 ajak izzatul teman, tapi dia tak boleh pegi. okey tak pe, kite pegi sorang. berani kan kita pegi sorang2? ala, bukannya susah sangat pun, just tunggu bas then naik bas lepas tu sampai. senang je kan kan kan.

time dah sampai pyramid kan kita tunggu la bas nak pegi ioi mall tu, time tunggu tu ade minah endon ni berdiri sebelah kita tanya kita nk pegi mana. kita ckp la nk pegi ioi, lepas tu dia ckp ade ke bas pegi ioi kat sini? bukan takde ke. aaaaish biar betul. tak kanlahh, kita pun call mimi azura tanya dia betul ke tunggu bas dekat situ sume, dia ckp betullahh, tunggu je. okey kita tunggu. minah ni sengaja je nak takutkan kita.

lepas dah 15 mnit kita tunggu bas, bas 68 tu pun sampai and mimi azura memang boleh percaya hehe. time kita nak naik bas kan kita tengok lelaki je semua yg ada dlm bas tu tpi bas tu tak penuh sangat, lepas tu ade lelaki india ni pandang2 pulak. kita cungkil biji mata tu tahulahh. kita duduk belakang sorang2, lepas tu lelaki yang kutip duit bas tu duduk belakang kita. lepas tu bila dah sampai ioi kan bas tu berhenti, driver bas tu pandang kita orang yg kutip duit tu pun pandang kita. kita tak tahu dah kne turun hehe lepas tu takde sapa pun turun takut la pulak nk turun.

lepas tu dia kata nak pegi ioi kan, dah boleh turun dah. kita pun errr, takpelahh turun kat tesco jelahh. malu gilaaaa hehe. lepas sampai tesco tu semua orang turun kita pun turun lahh. then, kita call boboiboy nk ckp yg kita dah sampai. 15 mnit lepas tu kita call lah lagi tanya kat mana and knp lambat sngt, dia ckp dia kne tahan polis. dalam 30 mnit baru dia smpai, nasib baik tak kne saman. haha

lepas tu kitorang naik bas balik pegi ioi, haha sengal jehh. lepas dah sampai kitorang pegi beli tiket wayang, kita nak tegok cerita hantu tapi dia nak tengok yang bujang terlajak tu. last2 kitorang tengok cerita hantu yang sumpahan kum kum tu. lepas dah beli kitorang pun jalan jalan lahh. dia handsome gila time tu, tak caya? tengok gamba bawah. hehe lepas dah jalanjalan penat lahh pulak kitorang pun duduk la kejap. hewhew, alang2 dah duduk, kitorang pun captured gamba sama2. act ni first time captured gamba dgn si dia hehe, ye kita tahu kita tak sweet cam korang, tapi biarlahh kan kan. kita sayang dia sangat2.








lepas dah tengok movie semua kitorang pegi mkn lahhh, perut lapar gila haha. best lahh mkn sama sama, mula2 jeh kita mcm malu malu kucing lepas dah lama lama tunjuk dah la belangnya. lepas tu dia suapkan kita, aaumm hehe. dah la dah la, malu lew nak cite. hehe k lah k lah cukup la tu. lepas dah mkn kitorang pun balik, dia teman kita tunggu bas, bila bas dah sampai baru lahh dia balik. kita sampai rumah pkul 7.15 mcm tu, lambat gila. nasib baik mak kita tak marah, hehe.

Lain kali bby dtg lagi tau sayang, baby happy gila dapat keluar dgn sayang. papa pun dtg la sni jugak tau tau. kitorang kan kadang2 pangil sayang, bby kadang2 panggil mama papa kan kan kan. hehe. sayang sayang, iloveyouuuuu. hari ahad sayang dah balik sekolah sayang kan, jaga diri tau. jangan nak mengatal dgn perempuan lain. loveu

lot of love,
mimie
Friday, 27 January 2012 @ 11:14 / 0 daisies


« Older posts Newer posts»



Copyright ©. Layout by TeaCakeHouse.
Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.