baby you light up my world

Assalamualaikum and hi,
hari ni boboiboy balik asrama dia. hadui, cepatnya masa berlalu, eceh. homework pun tak siap lagi ni. melambak lagi homeworknya. hari ni memang penat gila sbb pergi pahang ada kenduri lepas tu pergi mandi air terjun kejap sampai tak perasan yang boboiboy kita call dgn mesej. ruginya, kalau tak boleh ckp sekejap.

dia just mesej nk bg tahu yang dia dah sampai sekolah dia, and muah2 semua haha. okey kita nangis bila baca mesej dia, tak tahu kenapa. dia dah janji nk call bila malam malam kalau dia ada masa. okey baby tunggu tau sayang. sebenarnya entry kali ni pendek je, hehe. okey lahh. bye bye. sayang! me love you :*


Sunday, 29 January 2012 @ 04:14 / 0 daisies


« Older posts Newer posts»



Copyright ©. Layout by TeaCakeHouse.
Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.