surprise !


assalamualaikum and hi,
tadi aku sign in blogger . lepas tu tengok tengok ade 1 komen dari kak Marhamah Junaisha. dia ckp dia tag aku dalam entry dia. well, mcm biase lah. terkejut beruk aku dibuatnya ternganga mcm gamba atas ni. mana tak nya, kitorang bukannya kenal sangat pun lepas tu dia tag aku. rase mcm omg ohhseeem. hahaha. dia dah tag aku, takkan aku nak buat bodoh je kan. okey, aku reply bukannya susah sangat pun. :)
dan syarat-syaratnya adalah *wah,terskemalaplak ;) :

1 You must post these rules in your entry

2 Each person must post about themself in their jurnal
3Answer the question that tagger has set for you in their
post and create 11 new question for the people you have tagged to answer
4 You must choose 11 people to tag and link then to your post
5Go to their page to tell them that you have tagged HIM/HER
6No tag back
7No stuff in the tagging section "You are tagged if you are reading this"



Boidata ! biodata ! :

Soalan akak marhamah junaisha :



NAMA PENUH PLUS NICK NAME :)

Siti Nurshamimi Binti Mohd Shahir * mimie

MASA KECIK-2 AWAK PELAT TAK..??HEHEHEHE

tak !, *tipu lettuw hehe. pelat la.

DUDUK NEGERI MANA...?

Selangor Darul Ehsan

SUKA TENGOK FILEM APE..?

filem seraaaam, nanti boleh la jerit jerit haha

ADE BF/GF?

err, ade *sambil tutup muka

PERNAH CLASH TAK...??FRUST TAK...??NANGIS GULING-2 TAK..??

pernah la jugak , tapi tak pernah lagi la smpai guling-2

HOBI..?CITA-2...?

sleeping, blogging, lepaking. cita-2 ni susah sikit nak ckp heeee :)

PENDAPAT AWAK TENTANG PLAYBOY...??

playboy ? penggal je kepala dia. :)

PENDAPAT AWAK TENTANG PLAYGIRL...??

playgirl plak, sepak je muke dia

SUKA BERBLOGGING SEBAB APA..??

sebab nak cerita / luahkan isi hati . ceeeewah !

BLOG AKU CANTIK TAK..??HAHAHA!

seriously cantik. :)


soalan aku plak . Bace ! Bace ! :


Aku nak tag 11 orang ni. :

  • Lailatul Hawa
  • Nur Izzatul Najihah
  • Fazida

  • Ina Amyza
  • Nurul Azira
  • Ameena
  • Cik Bolat
  • Aini
  • Najlaa
  • Mimi
  • Aween


  • okey siap lastly harapan: hope korang sebelas orang yang aku tag kat atas tadi reply bende ni. sekurang kurangnya bg la feedback kat comment. kbye :)


    Wednesday, 7 December 2011 @ 23:27 / 6 daisies


    « Older posts Newer posts»



    Copyright ©. Layout by TeaCakeHouse.
    Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
    Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.