L to the O to the V to the E

assalamualaikum and hi,
aku dengan boboiboy da tak banyak gaduh da, heeeeeeee :D . macam nie baru la i love u soooooooooooooooo much. tak mau la gaduh gaduh lagi, tak best la gaduh gaduh. gaduh sikit sikit bole la . lame nye tak jumpe boboiboy, rinduuuuuuuuuuuuuuuuuu gile lah. nak jumpe nak jumpe nak jumpe *mcm budak budak la plak. ala, biar lah. asal ? menyampah erk ? ade aku kesah :P tapi seriously, rindu gile gile kat dia. knp la dia excident, kalau tak da lame boleh jumpe dia. hmmm, tak pe la aku tunggu dia sihat okey . sabar sabar, nanti ambik result pmr jumpe la kan kan . mcm mne la result aku nanti, jangan teruk sangat sudah. doakan result aku nanti bagus mcm korang jugak tau tau, :) kalau result aku teruk boleh nangis aku kat situ, konfem aku nangis gile gile. dah la dah la, tak mau ckp pasal tu. nanti nangis pulak kang. bile da jumpe dgn boboiboy nantikan aku nak tunjuk gigi aku mcm bawah nie kat dia, heeeeee :D iloveu !



lagi satu, boboiboy jangan la pindah sekolah tahun depan. pleeeeeeeeeeeease, nanti karang ade yang lagi cantik kat sane kang , lupe plak kite kat sini. hmmm, jangan la pindah. :( nak jumpe tiap tiap hari..
Sunday, 4 December 2011 @ 07:58 / 0 daisies


« Older posts Newer posts»



Copyright ©. Layout by TeaCakeHouse.
Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.