My Twin :)


assalamualaikum and hi,
Nampak tak gamba atas to ? to la dia twin aku kat skola, nampak tak ? ala , yang cun to (sebelah kanan) haha. Name dia Fatim Sofea, dia tue setahun dri aku (eceh, nak perkenalkan jugok twin dia nya) . Kitorang same-2 pengawas skola. Time form1 ramai gile cakap muke aku dgn kak Fatim ni serupa/sebijik/sejibik . ye ke same weyh ? ntah la , dorang ckp mcm to. Dulu dia nampak nerd sikit sbb specs dia lain bukan mcm nie dulu. sekarang walaweyh, cun gilaaaaaa. cun ke ? haha . cun la, specs da tukar kaler itam, lawalawa . awak , awak , dan awak jangan jelez tau saye ade twin kat skola. tapi tak same mak bapak. * bangga gile kau ni mimi. sorry saye mengade skit .
Saturday, 12 November 2011 @ 05:40 / 0 daisies


« Older posts Newer posts»



Copyright ©. Layout by TeaCakeHouse.
Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.