love u like a love song , :)

assalamualaikum and hi,
okey, hari nie aku nak cakap pasal bestfriend aku :)


biar aku kenal kan dulu , mane la tahu korang tak kenal kan.



Nur Izzatul Najihah Binti Zainon





Siti Nur Afiqah Binti Zainal Abidin







Lailatul Hawa Binti Harun




aku tak penah jumpe kawan mcm korang nie, korang ni kan otak gila gila. sorang suke buat lawak, sorang gelak mcm mcm versi, sorang yang selamba badak je buat ape pun. memang best la kawan dengan korang. next year, hawa kata dia nak pindah. next year, izzatul berkemungkinan nak pindah. next year afiqah tak pindah. hawa, izzatul jangan la macam tu :( okey , sebelum to aku nak mintak maaf kat korang kalau aku ni kadang-2 menyakitkan hati korang, mana la tau kan aku da buat sumting yang sangat-2 menyakitkan hati korang. aku nak mintak maaf kat korang kalau kadang-2 terlebih mengade-2 buat korang menyampah dengan aku nie, aku nak mintak maaf kat korang kalau kadang-2 mulut aku ni celupar buat korang terasa hati, aku nak minta maaf kat korang kalau kadang-2 terkutuk korang depan-2/belakang-2, aku nak mintak maaf kat korang kalau aku nie kuat merajuk sangat sampai buat korang tak suke dekat aku, aku nak minta maaf kat korang kalau kadang-2 perli perli korang buat korang sakit hati dengan aku nie. especially hawa la sebab kite pernah gaduh pasal perli perli ni kan . sorry sangat-2. and, alhamdulillah kite da okey, da baik-2.


aku dengan korang da kawan baik selama 2 tahun , takde la lame mane tapi tak tahu kenape rapat tak lame pun buat aku betul betul sayang kan korang. sekarang kan , aku bersyukur gile-2 sbb ade kawan yang baik gila-2 yang sanggup dengar rintihan aku, yang sanggup duduk sebelah aku tak kire time susah or senang macam korang. kalau boleh kan aku tak nak kite berpisah, please. kalau kite terpakse berpisah kan , korang jangan la lupekan aku, jangan la lupekan persahabatan yang kite dah bina , jangan la lupe ape yang kite pernah lalui, jangan la lupe time kite gelak-2 suke-2 happy-2 , sebab semua to kenangan manis kite semua. memang tak dinafikan kite pernah gado, debat-2, tak puas hati sume tapi kite gado-2, mara-2 tak semestinye kite benci kan ? biase la gado-2 , manusia memang mcm to tak perfect pun . rapat mcm mane pun kite dgn orang to , mesti kite pernah gado dgn die tipu la kalau tak pernah . time hawa kate dia memang akan pindah skola asrama, aku rase nak nangis time tu ditambah pulak dgn lagu jiwang hawa lagi la buat aku nak nangis. aku tahan je, sbb malu la nangis depan korang . time sampai je rumah aku terus je lepaskan sebak di dada. lepas to sekarang nie aku rase izzatul makin lame makin jauh dengan kitorang. lame da tak jumpe dia, time aku, hawa dgn afiqah duduk sekali ke , jumpe ke, pegi mane-2 ke izzatul mesti takde nie yang buat aku rindu gile gile dekat izzatul. :'( aku nak izzatul yang dulu, yang selalu ade dgn kitorang , yang selalu buat kitorang gelak-2 smpai nak pecah perut, yang ceria. bukan aku je tau yang nk kau mcm dulu, afiqah dgn hawa pun same je. kitorang memang rindu gile-2 dekat kau. time kitorang buat video same-2 kau takde, time kitorang ade projek je kau takde, time kitorang pegi skola tadi pun takde. lagi la seeeeeeeeeeeeeedih. :'(


hawa ni gila-2, suke buat lawak, ditambah lagi dengan izzatul yang 'lantak la kite bukannye buat ape pun' dengan afiqah yang gelak kadang-2 macam pontianak, nenek kebayan, budak-2, baby lagi la buat kite semua ceria. :) aku tak kan lupekan ape yang kite pernah lalui same-2, kne marah same-2, kne puji same-2. aku hargai gile ape yang korang pernah buat untuk aku.
aku sayang gile gile kat korang, aku tak nak kehilangan korang, aku tak nak kite berpisah, aku tak nak korang lupekan aku. *tak tahu la knp sejak pegi skola tadi aku emo gile sampai nak nangis-2 bagai. well , aku nie memang mcm to sedih skit je mesti nak nangis. tak kesah la korang(selain afiqah, hawa, izzatul) nak kutuk ke ape. yang penting aku sayang membe-2 aku.




izzatul, hawa, afiqah iloveu! i need u! i miss u! hehe. kbye.
Tuesday, 22 November 2011 @ 05:11 / 0 daisies


« Older posts Newer posts»



Copyright ©. Layout by TeaCakeHouse.
Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.