I love u guys !


assalamualaikum and hi,
hari ni aku dgn hawa pegi rumah afiqah sbb nk siapkn video , planning nye mcm to la kan. Aku da ajak izzatul skali , kononnya nk pegi tempat yg best pakai bju kurung. Tengok2 dia tak datang jgk kfine *seeeedih, lepas to hawa plak try pjuk dia. hawa kol dia lepas to nangis2 sruh izzatul datang sebab nk ckp sumting. hawa berlakon lagi nak ckp pasal maruah dia la, izzatul pun mcm risau jugak . then, izzatul kate yang mak dye sorok kunci rumah, nanti dia try cari kunci to. kalau jumpe kunci to , dia datang la. okey , kitorang tunggu la dia datang. afiqah tengok2 gamba kat camera, 5 minit mcm to tetibe bateri low. *Shit! . aku pun pegi la balik rumah jap ambik charger . aku tingglkn beg kat rumah afiqah, tak kan la nk bwk skali. Heee

da sampai rumah, aku pun cri la charger to. kat tempat biasa dekat almari. aku bukak almari , tengok ! tak de pun charger to. aku cari 1 rumah pun tak jumpe jgk. Haaaissh, penatnya lah. Tetibe hawa kol, tanye nk mkn maggi tak. aku on je, yang tak bole blah dia ckp* atee hulurle duitnye. Sengal la kau, aku ckp nanti aku bwk duit to. lepas to aku tny adik aku ade nampak tak charger to dorang kate tak nampak. *Memang macam ape je la tanye dorang , sume bende tak tahu. aku pikir blik kat mane last aku letak. lama-2 to aku rase mcm charger to ade kat dlm beg yg aku bwk. k, aku text hawa sruh dia tengok jap kat dlm beg aku to ade charger tak. then, dia balas ada, Hahahahahaha. panjang gila hahahaha kau kan . buat penat aku je cari charger to 1 rumah , tak pe la nk buat mcm mne.

Sampai je rumah afiqah, terus charge la cmre to kan. kitorang pun turun pegi beli maggi. okey, maggi tomyam 3 bungkus. balikbalik, terus tengok bola. Afiqah , memang minat gilegile tengok bola. aku tak minat sangat. yang hawa plak , handsome la shahrul to. okey dia handsome la jugak, bole tahan la. tengok-2 bola jap, bru masak maggi to. lepas sume da siap masak makan same-2. romantiknya, haha. kitorang makan maggi sambil layan bola. shahrul hawa punye, afiqah plak tak ingat la name pemain bola to, aku pulak sedang mencari. eceh, tak bole blah. bile gol , afiqah jerit la golll !! sakit telinge aku. yeeah ! Malaysia menang! lepas tengok bola baru la nk start buat video to. masing-2 malumalu kucing nk start dulu. last-2 tak buat pun sbb da nk maghrib, nak balik. okey , video to ditangguhkan esok. Heeee. tapi tak pe. sekurang-kurangnye, kite ade kenangan manis hari nie. iloveu guys, korang la kawan yang paling best pernah aku jumpe, walaupun kite pernah gado sume but i'm still lovin u guys. heee *malumalu. oh ye lupe plak nak cakap, yang nur izzatul najihah to akhirnya tak datang jugak , it's okey. panjangnye entry kali nie . First time tulis panjang-2. Heeee kbye.
Saturday, 19 November 2011 @ 04:14 / 0 daisies


« Older posts Newer posts»



Copyright ©. Layout by TeaCakeHouse.
Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.