bile nak siap video nie ?


assalamualaikum and hi,
video ? video ape nie ? aku ckp pasal video kitorang ( hawa, afiqah, aku, izzatul) . first, aku dgn afiqah plan nk buat video. video pasal macam mne kitorang sume kenal, mcm mne perangai kitorang. lepas to kitorang cite la kat izzatul, sblum pmr lg da planning. video ni nak dijalankan lepas pmr. ye la, tak kan nak buat sblum pmr to kan. mase pmr, seriously tak sabar gile nk mulekan video nie. okey sekarang da abis pmr,bole la mulekan. tapi, bile da mule macam2 masalah timbul. video to tak save kat memory card la, video to kabur la, video to senget la, suara slow la. macam2 hal la. rase mcm da mls nk buat tau tak. kali nie bukan dekat taman dah, rumah izzatul ke ape. sekarang kitorang nk buat kat rumah hawa, tapi hawa bg idea surat khabar sbgai background. okey kitorang trime, tapi nak tampal surat khabar to kat mne . hawa jom la buat kat rumah afiqah, rumah die bole tampal surat khabar, terang lagi bilik dia. jom la eh, :) kbye ILOVEU
Wednesday, 16 November 2011 @ 03:48 / 0 daisies


« Older posts Newer posts»



Copyright ©. Layout by TeaCakeHouse.
Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.